Veelzijdig, taxatie van nagenoeg alle soorten vastgoed

Bij nagenoeg alle diensten/werkzaamheden op het gebied van vastgoed kunnen wij u behulpzaam zijn. Echter, in de afgelopen jaren hebben we ons vooral toegelegd op het taxeren van nagenoeg alle denkbare soorten vastgoed. We werken daarbij voor diverse opdrachtgevers.

Gemeenten, van begin tot heden.

WOZ taxatie werkzaamhedenGemeenten moeten jaarlijks een groot aantal objecten van  een zogenaamde WOZ-waarde voorzien. Al vanaf het begin, midden jaren negentig van de vorige eeuw, zijn we voor diverse gemeenten in Noord- en Midden-Nederland werkzaam geweest.

Inmiddels ruime ervaring met het (modelmatig) taxeren van woningen, NSW landgoederen, CNW, agrarisch en incourant, alsmede bezwaarafhandeling (en eventueel beroepszaken) van deze objecten. Uiteraard ook inzetbaar bij veldwerk, inpandige opnames, controle objectafbakening, marktanalyse, verwerken van bouwvergunningen, objecten in aanbouw, etc, etc.

Banken/ financiële tussenpersonen, periode 2004-2014

Banken/ financiële tussenpersonen stellen hoge eisen aan een taxatierapport en wij kunnen daaraan voldoen. Met een aantal banken en financiële tussenpersonen hebben we door de jaren heen goede contacten opgebouwd. Het werkgebied is beperkt door de strenge richtlijnen tot Steenwijk-Meppel en de dorpen daaromheen.

Particulieren, periode 2004-2014

Particulieren benaderen ons vaak rechtstreeks als het gaat om een taxatierapport voor bijvoorbeeld aankoop of financiering van een (recreatie) woning. We hebben inmiddels een groot aantal taxaties verricht in en rondom de plaatsen Steenwijk en Meppel (met alle dorpen er omheen).

Wat de reden ook is, voor een correcte waardebepaling bent u bij ImmoYou Vastgoed Services aan het juiste adres!